МЕНЮ

Hidroxiapatita medicală

Pasta de dinți Nr.1 printre pastele de dinți remineralizante în Japonia din 1995

<mHAP>

Японія
Медичний гідроксиопатит

Ce contribuie la deteriorarea smalțului dinților:

1. Placă bacteriană și pete pe suprafața dintelui.
2. Zgârieturi pe suprafața dintelui.
3. Demineralizarea sub suprafața dintelui (cariile inițiale).
4. Recesiunea gingiei.

Ce probleme rezolvă hidroxiapatita medicală?

  • Ajută la prevenirea cariilor dentare

    Acțiunea anti-carie a hidroxiapatitei dovedită clinic. Efectul anti-carie al SANGI <mHAP> a fost aprobat oficial de Ministerul Sănătății din Japonia din 1995.

    Hidroxiapatita medicală (<mHAP>) protejează împotriva cariilor prin:
1. Îndepărtarea plăcii bacteriene
2. Umplerea fisurilor de suprafață
3. Remineralizarea suprafeței dinților (refacerea smalțului)
  • Ajută la refacerea albului natural al dinților.


Restaurând netezimea și densitatea minerală a smalțului, Hidroxiapatita medicală (<mHAP>) menține dinții sănătoși și ajută la restabilirea albului natural al dinților.

*Potrivit rezultatelor studiului, după două săptămâni de utilizare a pastei de dinți APAGARD PREMIO, 84% dintre consumatori au observat că dinții lor au devenit cu jumătate de ton sau un ton mai albi.
  • Reduce sensibilitatea dinților
Hidroxiapatita medicală (<mHAP>) umple tubulii dentinali expuși la baza dintelui, protejând împotriva hipersensibilității
a) Înainte de tratament, b) După tratament <mHAP>, c) Procesul de umplere.

Utilizarea pastelor de dinți APAGARD are ca rezultat smalțul dintelui mai neted și mai lucios, cu mai puține zone de plăci și pete.
Pentru comparație, mutați glisorul cu mouse-ul sau cu degetul

Unele dintre rezultatele cercetării sunt prezentate mai jos:

1) Efectul hidroxiapatitei <mHAP> la microscop 1
* Curățarea mecanică profesională a dinților

Hidroxiapatita (<mHAP>) redă smalțul deteriorat la aproape netezimea inițială
2. Efectul hidroxiapatitei <mHAP> la microscop 2
Efectul hidroxiapatitei la microscop 2
Ce este hidroxiapatita?
Hidroxiapatita [Ca10 (PO4) 6 (OH) 2] este un compus de fosfat de calciu fiind unul dintre componentele principale ale corpului uman. Alcătuiește 60% din țesutul osos, 97% din smalțul dinților și 70% din dentină.

Este sintetizat din calciu și fosfor din corpul uman, dar poate proveni și din exterior.

Este utilizat pe scară largă în medicină, în principal pentru regenerarea osoasă, ca strat de acoperire pentru implanturi ortopedice și dentare și ca ciment osos.
Ce este hidroxiapatita medicală Sangi (<mHAP>)?
Hidroxiapatita medicală <mHAP> este o hidroxiapatită care este aproape identică cu cea a organismului uman. Când intră în cavitatea bucală, se amestecă cu saliva și joacă rolul unui material de construcție pentru țesuturile dentare. Este comestibil și biocompatibil.

A fost sintetizat pentru prima dată de compania Sangi. Acest tip de hidroxiapatită este special conceput pentru remineralizarea smalțului dinților și este mai asemănător cu smalțul dinților decât alte forme de fosfat de calciu, inclusiv alte hidroxiapatite.

<mHAP> a fost cercetat clinic și aprobat oficial ca agent de prevenire a cariilor dentare de către Ministerul Sănătății, Muncii și Bunăstării (MHLW) japonez în 1993. Acesta diferă de alte hidroxiapatite.
Cum pot fi „remineralizați" (restaurați) dinții?
Oasele conțin celule osteoblaste care sintetizează continuu țesutul osos. Sunt prezenți la dinții în creștere, dar absenți la dinții adulți.

Smalțul dinților este supus uzurii mecanice zilnice, precum și acțiunii demineralizante a acizilor din alimente și bacteriilor din placa dentară, care distruge continuu smalțul. Saliva interferează parțial cu acest proces, care joacă un rol protector și conține, de asemenea, o cantitate foarte mică de minerale esențiale. Dar această protecție nu este suficientă și, în timp, dacă demineralizarea prevalează asupra remineralizării, smalțul este distrus și cariile apar în dinți.

Deci, dinții noștri nu se pot regenera complet singuri. Dar le puteți proteja oferind o sursă suplimentară a componentei lor principale, hidroxiapatita.
Cum acționează hidroxiapatita medicală <mHAP>?
<mHAP> protejează și reface smalțul dinților în următoarea ordine:
  1. Ajută la îndepărtarea petelor și a plăcii
  2. Umple deteriorarea suprafeței și zgârieturile
  3. Remineralizează (reface) zonele demineralizate. Și, de asemenea, prin umplerea tubulilor dentinali deschiși, reduce sensibilitatea dinților.
Cum poate hidroxiapatita medicală <mHAP> combate bacteriile și remineraliza smalțul dinților în același timp?
O bună parte <mHAP> care intră în gură cu pastă Apagard sau Apadent va dispărea la clătirea gurii după curățare, dar înainte de aceasta absoarbe bacteriile și fragmentele de placă pe sine.
O parte de <mHAP> va pătrunde pe suprafața dintelui, completând micro-zgârieturile și remineralizând țesutul dentar (cariile inițiale). Datorită acestui fapt, veți avea o curățenie extraordinară în gură.
Și după clătirea gurii, o mică parte din <mHAP> va rămâne în salivă, crescând conținutul de calciu și fosfor din acesta, susținând funcția sa remineralizantă.
De aceea, pentru un efect maxim, vă sfătuim să vă spălați dinții cu paste Apagard sau Apadent timp de câteva minute și să vă clătiți ușor gura numai după ce vă spălați pe dinți.
Ce este un „semnul special <mHAP>"?
Acest simbol este tipărit pe ambalajul pastelor de dinți Sangi care conțin hidroxiapatită medicală <mHAP> și garantează originalitatea ambalajului și a pastei.
Cum acționează hidroxiapatita medicală <mHAP> diferit de fluor în protejarea împotriva cariilor?
Fluorul nu înlocuiește hidroxiapatita, dar ajuta la absorbția calciului și fosfatului din salivă, creând un strat fluorurat (fluoroapatită) pe suprafața dintelui. Această membrană poate preveni pătrunderea agenților remineralizatori în smalț, ca urmare a căreia zonele demineralizate de sub suprafața dintelui (cariile inițiale) pot fi acoperite cu un strat de fluoroapatită și pot duce la dezvoltarea cariilor cu drepturi depline. Hidroxiapatita medicală <mHAP>, dimpotrivă, compensează mineralul pierdut și restabilește zonele demineralizate ale smalțului dinților (cariile inițiale).
Care este diferența exactă între <mHAP> SANGI hidroxiapatită medicală și alte mărci de hidroxiapatite care îl utilizează în pastele de dinți?
Hidroxiapatita medicală Sangi <mHAP> este aproape identică cu cea a organismului uman.
Efectul remineralizant dovedit clinic al <mHAP> permite Ministerului Sănătății din Japonia să îl recomande ca profilaxie a cariilor.
Nu avem date despre prezența unor studii similare și efectele altor hidroxiapatite. Prin urmare, principalul avantaj al <mHAP> față de alte hidroxiapatite, considerăm dovezile efectului remineralizant și anti-carie.
Care este procentul de hidroxiapatită medicală <mHAP> în pastele de dinți Sangi?
Concentrația exactă a conținutului <mHAP> nu este dezvăluită de producător. Sangi Co. consideră inadecvat compararea procentului de hidroxiapatită medicală <mHAP> cu alte hidroxiapatite, deoarece acestea sunt substanțe diferite.

Toate pastele Apagard și Apadent au o concentrație dovedită sigură și eficientă de hidroxiapatită de calitate medicală pentru utilizare zilnică.
Unde pot găsi date despre studiul <mHAP>?
Puteți vizualiza cercetările științifice privind hidroxiapatita medicală aici
A avea o intrebare?
Close
A avea o intrebare? Contactează-ne
Vom oferi sfaturi cu privire la produsele APADENT, APAGARD și RIN-SU
Telegram
WhatsApp
Viber
Phone
Vă mulțumim pentru cererea dvs